2221081081 Καραμουρτζούνη 34, Χαλκίδα karvelislaw@gmail.com

Δικηγορικό Γραφείο Καρβέλης και Συνεργάτες
Νομικές Υπηρεσίες - Παράσταση και εκπροσώπηση σε δικαστήρια - Συμβουλευτική Δικηγορία - Εξωδικαστική επίλυση διαφορών - Χαλκίδα - Αθήνα
- Δυνατότητα παράστασης και εκπροσώπησης οπουδήποτε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό


Το δικηγορικό γραφείο "Καρβέλης και Συνεργάτες" αποτελεί ένα αξιόπιστο και καθιερωμένο όνομα στον χώρο των νομικών υπηρεσιών στην πόλη της Χαλκίδας, από το έτος 1981. Στη διάρκεια όλων αυτών των ετών, έχουμε εδραιωθεί ως ένα από τα πιο έμπειρα και αξιόπιστα δικηγορικά γραφεία στην περιοχή, με επιτυχημένο χειρισμό νομικών υποθέσεων υψηλών απαιτήσεων,  σε όλους τους τομείς του δικαίου. Η πολυετής εμπειρία μας και ο άρτιος επαγγελματισμός μας, σε συνδυασμό με την συνεχή ενημέρωσή μας σε σχέση με τις τρέχουσες νομικές εξελίξεις, εξασφαλίζουν το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα για τις νομικές υποθέσεις των εντολέων μας. Οι καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, προσφέρουν ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές νομικές υπηρεσίες, δίνοντας λύση σε πολύπλοκα νομικά θέματα, κάθε βαθμού δυσκολίας και απαιτήσεων.

Στο γραφείο "Καρβέλης και Συνεργάτες," καλύπτουμε όλους τους τομείς του Δικαίου, συμπεριλαμβανομένων του αστικού, ποινικού και διοικητικού Δικαίου και κάθε βαθμού. Με γνώμονα το βέλτιστο συμφέρον και την επίτευξη των επιδιώξεων των εντολέων μας, αναλαμβάνουμε το δικαστικό χειρισμό υποθέσεων κάθε είδους, ενώ παράλληλα παρέχουμε συμβουλευτικές νομικές υπηρεσίες, αλλά και υπηρεσίες εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών, με στόχο την ολοκληρωμένη διαχείριση των νομικών ζητημάτων των πελατών μας. Στο γραφείο μας, αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά, με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, παρέχοντας ατομική προσέγγιση σε κάθε πελάτη και εξασφαλίζοντας την τήρηση των υψηλότερων προτύπων επιστημονικής δεοντολογίας και νομικής ακεραιότητας.

Εάν αναζητάτε ένα δικηγορικό γραφείο, το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις νομικές σας ανάγκες με εμπειρία, αξιοπιστία και συνέπεια, το γραφείο μας, με τους έμπειρους και καταρτισμένους συνεργάτες μας, είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το πρόβλημά σας και να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. 

 

Παράσταση και εκπροσώπηση σε δικαστήρια

Παράσταση και εκπροσώπηση σε δικαστήρια

Το δικηγορικό γραφείο "Καρβέλης και Συνεργάτες" παρέχει εκτεταμένες νομικές υπηρεσίες, εστιάζοντας στην παράσταση και εκπροσώπηση σε δικαστήρια ως μια από τις βασικές του εξειδικεύσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβουλευτική Δικηγορία

Συμβουλευτική Δικηγορία

Η συμβουλευτική δικηγορία είναι ένας απαραίτητος πυλώνας της νομικής υπηρεσίας που προσφέρουμε. Ανεξάρτητα από τον κλάδο του Δικαίου που ενδιαφέρει τους πελάτες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εξωδικαστική επίλυση διαφορών

Εξωδικαστική επίλυση διαφορών

Η εξωδικαστική επίλυση διαφορών αποτελεί έναν πολύτιμο τρόπο αντιμετώπισης νομικών ζητημάτων πριν αυτά φτάσουν στα δικαστήρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ποινικό Δίκαιο

Ποινικό Δίκαιο

Στον τομέα αυτό, παρέχουμε πλήρη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της ποινικής διαδικασίας και αναλαμβάνουμε τον χειρισμό ποινικών υποθέσεων κάθε είδους και βαθμού. Παρέχουμε νομική υποστήριξη και κάθε είδους εκπροσώπηση σε κάθε στάδιο της ποινικής διαδικασία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οικογενειακό Δίκαιο

Οικογενειακό Δίκαιο

Στον τομέα αυτό, προσφέρουμε υπηρεσίες για τη ρύθμιση οικογενειακών σχέσεων, αγωγές διαζυγίου και συναινετικά διαζύγια, ζητήματα επιμέλειας και διατροφής τέκνων, επικοινωνία με τέκνα, υιοθεσία και αναγνώριση τέκνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκαιο Ακινήτων

Δίκαιο Ακινήτων

Σε αυτόν τον τομέα αναλαμβάνουμε τον έλεγχο τίτλων ιδιοκτησίας, την εγγραφή και εξάλειψη βαρών όπως υποθήκες και προσημειώσεις, ασχολούμαστε με αγοραπωλησίες και επιλύουμε διαφορές συνιδιοκτητών και γειτόνων, ενώ επιστρέφουμε στο κτηματολόγιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκαιο Συμβάσεων - Μισθώσεις

Δίκαιο Συμβάσεων - Μισθώσεις

Καλύπτουμε όλα τα νομικά θέματα που σχετίζονται με ενοχικά θέματα και συμβάσεις, συμπεριλαμβανομένων των μισθωτικών σχέσεων, εξώσεις, αδικοπραξίες και αποζημιώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τροχαία Ατυχήματα

Τροχαία Ατυχήματα

Παρέχουμε υπηρεσίες αποζημιώσεων για τροχαία ατυχήματα, καλύπτοντας τόσο υλικές ζημίες όσο και σωματικές βλάβες, ηθικές βλάβες και ψυχική οδύνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κληρονομικό Δίκαιο

Κληρονομικό Δίκαιο

Παρέχουμε υπηρεσίες για τη διευθέτηση κληρονομικών θεμάτων, αποδοχές και αποποιήσεις κληρονομίας, δημοσιεύσεις διαθηκών, κληρονομητήρια και έκδοση πιστοποιητικών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ